Zabos zöldségfasírt - maradékmentés

  • 2017.04.01.
  • 0

Egy újabb sós étel készült a Vegital-os tejszínem szűrleményéből. Fasírt, lepcsánka, lapcsánka, kinek mi tetszik. :)A zöldségeket lereszeljük, fűszerezzük, összekeverjük a többi hozzávalóval. Egy serpenyőbe kevés olajat teszünk (nem bekenjük vele, de nem is bő, hogy teljesen ellepje a fasírtjainkat) és egy evőkanálnyi zöldséges masszát teszünk bele, ellapítjuk és mindkét oldalán pirosra sütjük.8 dkg répa5-6 dkg cukkini3-4 dkg zellersó, bors, delikát1 tojás3 ek. zabpehely2 ek. tk. liszt1 tojászabszűrlemény (kb. 3/4 Ap zab és 1 AP kókuszreszelék)olaj a sütéshez