Mustáros karaj lecsóágyon sütve

  • 2016.07.10.
  • 8

Mindenképpen valamilyen zöldséges menüt akartam készíteni. De mivel kikerült a fagyasztóból egy csomag karaj, ezért kombináltam a husit és a zöldségeket. :)
ElkészítéseA zöldségeket felkockázom és fűszerezem, valamint olajjal összekeverem. Egy tepsibe helyezem és öntök alá kevéske vizet.A húst felszeletelem, majd fűszerekkel, mustárral és olajjal alaposan összekeverem. A hússzeleteket rárakom a zöldségágyra és alufóliával lefedve sütöm egy bő órát, majd alufólia nélkül további negyedórát.Hozzávalók a húsos részhez:40 dkg sertéskaraj2 kk. só1 kk. bors2 kk. mustár2 kk. pirospaprika3-4 ek. olívaolajHozzávalók a lecsóhoz:1 tv paprika1 kápia paprika1 paradicsom1 cukkini1 kisebb hagyma2 kk. pirospaprikabors1 kk. só2 ek. olívaolaj+fél-1dl víz a tepsi aljára

Címkék

Lecsó Karaj