Paradicsomos padlizsán

  • 2013.08.31.
  • 4

Ez most nem is recept, hanem egy ötlet. Konkrét mennyiséget nem írok a hozzávalókhoz. A küllemre se nagyon adtam, csak gyorsan "összedobáltam" a zöldségeket. Viszont finom, ezért ismétlős étel. :)ElkészítéseKiolajozott, vagy margarinnal kikent tepsibe tesszük a padlizsánkarikákat. Megszórjuk sóval, borssal. Majd a padlizsánokra paradicsomcikkeket teszünk. Bazsalikommal meghintjük, közéjük sonkahagyma darabkákat teszünk és reszelt sajttal megszórjuk. Picike vizet öntünk alá, és sütőben alufóliával lefedve pároljuk kicsit, majd alufólia nélkül készre sütjük.Köretnek is jó, de én önmagában ettem.Hozzávalók:padlizsánparadicsomsonkahagymasó, bors, bazsalikomolaj/margarinsajtvíz