Csicseriborsó saláta

  • 2013.03.16.
  • 4

Egy egyszerű, de mégis nagyon finom saláta receptet szeretnék most megosztani. Ez a mmm, nyamm, isteni finom kategória. Olyan, amit unásig tudnék enni... vagy inkább rosszullétig? :S De visszafogom magam. *-*ElkészítéseA csicseriborsót megfőzzük. (Bár konzervet használtam, ami elvileg főzött... De egyet forraltam rajta.)Olívaolajat, tárkonyos ecetet, sót, borsot, köményt összekeverünk. Teszünk bele ízesítőnek még egy babérlevelet.A lila hagymát feldaraboljuk és a csicseriborsóval az öntetbe keverjük.A legjobb, ha kihűlve vagy hűtve fogyasztjuk.Hozzávalók:1 doboz csicseriborsó1/2 lila hagymasó, bors, kömény4 ek. olívaolaj3 ek. tárkonyos ecet1 babérlevél