Cannellinibabbal töltött paradicsom

  • 2013.06.05.
  • 6

5 órakor kijöttem a munkahelyemről, fél 6-ra hazaértem és 6-kor már vacsoráztam is. Szeretem az ilyen gyorsan elkészíthető fogásokat, amelyeknél az első lépéstől az utolsóig nem telik el fél óra. Hozzávalók (2 személyre):4 nagyobb paradicsomsó, frissen őrölt fekete bors400 g konzerv cannellinibab2 ek majonéz2 ek natúr joghurt6 újhagyma karikákra vágva (én csak a zöld szárakat vágtam bele)A tálaláshoz:egy nagy maréknyi saláta (pl. madársaláta)olajbalzsamecetVágd le a paradicsomok tetejét. Egy kiskanállal óvatosan vájd ki, majd sózd meg a belsejüket.A töltelékhez a konzerv babot szűrd le, majd hideg vízzel öblítsd le. Krumplinyomóval törd össze a babot, keverd el a joghurttal, a majonézzel és az apróra vágott újhagymával. Ízlés szerint sózd, borsozd.A tölteléket kanalazd a paradicsomokba. A tálaláshoz keverj össze néhány evőkanál olívaolajat egy kiskanál balzsamecettel és locsold meg vele a salátát. A salátát halmozd a paradicsomok köré és így tálald.Forrás: Rose Elliott: Nagy vegetáriánus szakácskönyv

Címkék

Vega 30 Perc Alatt