2017.33. heti menü

  • 2017.08.20.
  • 6

Ezeket ettük a héten:


Vasárnapi ebédünk kacsamájas töltött csirkecomb krumplipürével koviubival


Hétfő:
Paprikáskrumpli Szüleimtől kapott birkapörkölttel felturbózva, kovászos uborkával





Kedd:
Csontleves sok zöldséggel, cérnametélttel hét végéről maradt




Kolbászos-lecsós csípős mártás spagettivel





Szerda:
Sült csirkecombok tejfölös-margarinos törtkrumplival





Csütörtök:
Krumplis tésztás tejfölös-sonkás-kolbászos-szalámis-sajtos csigák
az előző napról maradt törtkrumpli felhasználásával









Péntek:
Sült keszeg
Legnagyobbikom hosszú szünet után újra horgászik, ma egy 1,5 kg-os jászkeszeget hozott. A pontyhoz hasonlóan filéztem, és sóval megszórva, pici olajjal meglocsolva sütöttem meg sütőpapírral bélelt tepsin, 200 fokos sütőben.









Csirke tepertő




ez már csak a vacsi utáni maradék


Szombat:
Rizses hús




Vasárnap:
Csirkecsontleves csigatésztával
(18 db csirke felsőcomb csontból és 5 db farrészből, hagyományosan főzve, sok zöldséggel)







Kacsamájas és tojásos töltetlékű csirkecombok krumplipürével és kovászos uborkával






Címkék

Heti Menü