"Rumos"-diós muffin

  • 2017.06.04.
  • 6












Pünkösd vasárnapján késő délutáni nasinak készült ez a muffin. Nagyon egyszerű, és mégis nagyon finom - legalábbis nekem nagyon bejött. A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében összekevertem, kiolajozott 12-es fém muffinformába ill. 2 db kávéscsészébe töltöttem, tetejükre 1-1 szép szem diót tettem és irány a 170 fokra előmelegített, légkeverésre állított sütő kb. 25 percre.
Alig vártam, hogy langyosra hűljön, már kóstoltam is, és nem kellett csalódnom.



Hozzávalók:


15 dkg margarin, 15 dkg cukor, 2 csomag vaníliás cukor, 1 tojás, 15 dkg baracklekvár, fél üvegcse jamaicai rumaroma, 15 dkg darált dióbél, 15 dkg finom liszt, fél csomag sütőpor, 1,5 dl tej, annyi szem dió, ahány muffin



Ennyi!









Címkék

Dió Muffin Lekvár