Szendvicskrém gabonakolbászból

  • 2020.02.02.
  • 0

Gyorsan elkészíthető, pár perc munkával jó nagy adag szendvicskrémet lehet csinálni, ami aztán ugyanolyan gyorsan fogy, amilyen gyorsan készül.HOZZÁVALÓK:10 dkg magyaros tönkölyös gabonarúd10 dkg tavaszi gabonahús szendvicsfeltét5 dkg zsiradék (most margarint használtam1 cikk zúzott fokhagymakevés (frissen) őrölt bors1-2 evőkanál mustár1 kávéskanálnyi füstaroma2-3 evőkanálnyi napraforgómag "tejföl" (vagy más növényi krém)Nekem most volt kedvem és időm "játszani", ezért fokhagymanyomóval pépesítettem az előzőleg felszeletelt kolbászokat, de megteszi egy villa, vagy az egész cuccot bele lehet dobni egy aprítógépbe és fél perc alatt kész.Persze, ha épp nincs magtejföl (nálunk most volt, mert a gabonakolbászok nagy részéből rakott káposzta készült), akkor csinálni kell. Én
ZöldElla
módon csinálom, nagyon egyszerű.Tehát, az összetört gabaonakolbászokhoz hozzákeverjük a a többi hozzávalót és már kész is.Az az igazság, hogy én már tegnap este kanalaztam belőle, de az ízek ma reggelre teljesedtek ki igazán.