Töltött kiflik

  • 2017.05.28.
  • 9

A 33. Blogkóstoló háziasszonyságát én vállaltam, és nem voltam elég figyelmes, mert a Vaníliamámor blog esetében ezt a gyűjteménylistát vettem figyelembe, ami itt megjelenik. Nem vettem észre, hogy
saját receptek is vannak az oldalon, így a
kiírás szerinti
"B" futamba tettem a Bella blogját. Utólag elnézést kérek tőle, és természetesen vezeklésül főztem tőle.Pontosabban sütöttem. A töltött bagett receptet választottam, és nagyon jól tettem. Igaz, úgy nevezett "szendvicsrudakat" töltöttem, mert a vásárlás napján csak rendes nagy bagettek voltak az áruházban, de szerintem így is nagyon jó volt (csak halkan súgom meg, hogy mind a hármat megettem, és majdnem kipukkadtam).Hozzávalók:3 db szendvicsrúd2 db tojás5 dkg-nyi vörös cheddar, lereszelve4 szelet sonka, felaprítva2 evőkanálnyi tejfölsóbors1 csokor snidling, felaprítvaA kiflik (én inkább így hívom) tetejét levágtam, a belsejüket kikapartam.A
többi hozzávalót összekevertem, és beletöltöttem az üregekbe, a tetőket visszafektettem, hogy jól megpiruljanak.180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt megsütöttem, és tényleg pukkadásig ettem magam belőle.Köszi, Bella! :)