Lusták ebédje

  • 2015.10.23.
  • 5

Lustálkodós napot tartottunk. Csak kávézgattunk, zenét hallgattunk, beszélgettünk. Mellékesen bekerült a sütőbe az ebéd is.Nem is írok hozzá arányokat, a lényeg, hogy a sajtos-tejfölös keverék befedje az ételt, hogy jól rápirulhasson. Na persze az sem hátrány, ha elegendő lesz a végére. :)Hozzávalók:felezett csiperkegombák (én most barnát hsználtamfagyasztott francia zöldségkeverékkicsi vaj az edény kikenéséheztejfölreszelt sajtsópetrezselyemzöld(színes) borszúzott fokhagymaEgy sütőedényt kikentem vajjal, beleöntöttem a fagyasztott zöldséget, szórtam rá petrezselyemzöldet, sót, őröltem rá borsot, tettem rá fokhagymát. Mindezeket összekevertem, majd elegyengettem.A félbevágott gombákat ráfektettem a zöldségekre.Reszelt sajtot, tejfölt, borsot, fokhagymát és sót összekevertem, rákentem egy evőkanállal a gombák tetejére, persze úgy, hogy csurogjon be közéjük is.200 fokos sütőben barnára sütöttem.Barnarizs volt hozzá.