Ismerjük meg egymást!

  • 2014.03.16.
  • 6

Már biztosan mindannyian találkoztatok ezzel a játékkal, engem ketten is jelöltek: Ancsi és Betti, amit ezúton is köszönök nekik! :) A cél, hogy jobban megismerjük egymást, ezért hét dolgot kell megosztanunk magunkról. Nehéz helyzetben vagyok, hiszen a blogomat alapból személyesebb jellegűnek tartom, és már annyi mindent meséltem magamról, hogy attól félek, elegetek van a fecsegésemből :D De azért reménykedem benne, hogy ez nincs így :)A feladat a következő:Linkeld be azt az embert a blogodba, aki kipécézett.Ossz meg magadról hét dolgot, akár különleges, akár hétköznapi!Pécézz ki hét embert, nevezd meg, és linkeld be Őket a blogodba.Értesítsd Őket a kipécézésről hozzászólásban a blogukon.Németből középfokú nyelvvizsgám van, és 97%-os érettségim, de 2010 óta egyáltalán nem használtam ezt a nyelvet. Ma már körülbelül csak olyan mondatokat tudok kinyögni, hogy "szeretem a csokit". Angolul viszont simán nézek sorozatokat, filmeket, és jelenleg éppen a Trónok harca első részét olvasom.
Rettenetesen hipochonder vagyok, amióta csak az eszemet tudom. Körülbelül nyolc éves korom óta "haldoklom" :D Nevetségesen hangzik tudom, és valójában az is, de iszonyatos, mert nem tudok róla leszokni. Persze abból már kinőttem, hogy hagyjam magamon teljesen eluralkodni ezeket a kényszerképzeteket, de néha elalvás előtt komolyan imádkozom, hogy jaj, csak érjem meg a reggelt. Természetesen tüneteket is produkálok, ez a minimum! :DMániám, hogy mindent megörökítek fényképeken. Elvesztegetettnek tartok egy eseményt vagy napot, ha nincs róla fénykép. Amiről nem készült fénykép, az olyan, mintha meg sem történt volna.
Apukámmal betéve tudjuk a kedvenc vígjátékaink szövegét, és anyut gyakran szórakoztatjuk ilyen előadásokkal. A három specialitásunk: Dennis, a komisz, Kutyám, Jerry Lee és
Nincs kettő négy nélkül.Imádok corgi kölyökkutyákról készült videókat és képeket nézegetni. Ezeket (gyakran)
MINDIG elküldöm Viktornak, és nagyon elszomorodom, ha nem véleményezi őket. Sőt, kényszerítem arra, hogy ő is küldjön nekem ilyeneket, és mondjon valami cukit mindegyikről :D Ő ennek ellenére szeret, amiért nagyon hálás vagyok :)Fel tudom sorolni az összes júniusi névnapot, méghozzá sorrendben. Kiskoromban a mosdóban lévő naptárról megtanultam őket unalmamban, és azóta se felejtettem el :DEgyszer szeretnék a legjobb barátnőmmel kocsiba pattanni, és céltalanul elindulni, mint Thelma és Louise. Csak mi nem ölnénk meg senkit.
Az én jelöltjeim:
Mia - Petals In The Ashes
Kriszti - Autumn in NeverlandEszter - keep it simple