Sült tarja habos karfiolpürével

  • 2018.05.11.
  • 7

Amikor a hentesnél gyönyörű húst látok, nem tudok ellenállni neki. Így jártam most is, amikor csodás, márványos tarját pillantottam meg a pultban. Azonnal vettem belőle két vastag szeletet. A vastagot úgy tessék elképzelni, hogy olyan kétujjnyi. Mintha egy darab steak lenne. Mert majdnem az is volt. Csak sóval és borssal fűszereztem, ez épp elég is volt, hogy előcsalogassa a hús csodás zamatát. És miután itt a bikini szezon, muszáj odafigyelni arra, hogy mit eszem. Így a krumplipüré helyett egy isteni, habos, karfiolpürét készítettem, szinte nulla kalóriával. Persze valami kis zöldre is vágytam, ezért rukkola salátát kínáltam mellé mustáros öntettel. Mit mondjak, elég jól sikerült mind. :) 
Ha nem hisztek nekem, tessék elkészíteni, azonnal megértitek miről is beszélek. 

[...] Bővebben!