Négysajtos, gombás angyaltészta

  • 2018.04.04.
  • 9

Amikor eleged van már a sok főzőcskézésből így ünnepek után. Amikor csak valami gyors, de nagyon finom ételre vágysz. Amikor pár, otthon is megtalálható alapanyag szükségeltetik csak hozzá.                                  Na, akkor EZ kell neked! A 10 perces, négysajtos, gombás angyaltészta!
Egy egyszerű tésztaétel (az olaszoktól tudjuk, hogy a legjobb tészták a legegyszerűbbek), amit pár perc alatt összedobunk, hogy aztán már-már kéjes élvezettel fogyasszunk el.
És hogy mi az az angyaltészta? Hát a cérnametélt :) Mert egy sós finomság nem csak spagettiből, tagliatelléből vagy pennéből készülhet, hanem bizony CÉRNAMETÉLTből is. De miért cérnametélt? Próbáld ki! Meg fogsz lepődni! Selymesebb, lágyabb, tömörebb lesz így a tésztaételünk. Ráadásul a finom sajtokból, még finomabb barna bébi csiperkéből és kevés tejszínből olyan kifinomult ízeket tudunk összehozni, hogy nem is gondolnád. Pedig de!

[...] Bővebben!