Az édesburgonya egy újabb felhasználási módja: batáta püré

  • 2017.10.23.
  • 8

Sokféleképpen lehet felhasználni ezt az egészséges és nagyon finom zöldséget. Lehet fűszeres hasáb "burgonyát", fokhagymás-vajas batáta korongokat, vagy épp egy különleges édeskrumpli pürét készíteni belőle. Nagyon egyszerű és nagyon finom ez a köret, ami igazából zamatossága miatt önálló ételként is tökéletesen funkcionál. Ha hiányzik valami feltét mellőle, akkor egy tükörtojás, zöldség fasírt, vagy bármi passzol hozzá, amire csak vágyunk.
Most tehát ezt mutatom be. Egyszerű és annyira finom, hogy ha belekóstolunk, utána már nehéz abbahagyni. Egészséges, mert miután ez nem burgonya, a cukorbetegeknek egy szuper alternatíva lehet a klasszikus burgonyapüré kiváltására. Na de lássuk, hogyan készül ez a mennyei manna, ami tulajdonképpen semmi különös, de az édes, savanyú, sós íz kombinációja nagyon el van találva, nagyon bejött.

[...] Bővebben!