Fahéjas-áfonyás csiga

  • 2017.08.15.
  • 0

Ismerős az az érzés, amikor beleharapsz egy isteni csigába, kívülről ropogós, belül mennyeien foszlós,lágy és puha a tészta? Amikor elönti az összes ízlelőbimbódat az az érzés, hogy: IGEN! Ez az! A totális harmónia. Az édes fahéj, a pikánsan savanykás, de mégis édes áfonya zamata. A krémessé sült cukros fahéj ragad a szád szélén, miközben az áfonya kis gömböcskéi melegen robbannak szét, ahogy rájuk harapsz, és kifolyik az a már-már buja lé belőlük, amit azonnal felszív a tészta puha textúrája. 
Na, kérem. Itt van, megtaláltad. Ez az a süti, amit ízlelni, falni akarsz. Amiből egy sosem elég. Ami a mennybe repít még akkor is, ha a napod nem éppúgy sikerült ahogy szeretted volna, és eufóriává fokozza azt a napod, amikor úgy érzed, hogy ma minden sikerült. Kihagyni lehet. DE MINEK????

[...] Bővebben!