Könnyed, gombás falatkák

  • 2017.06.19.
  • 7

Gomba. Bármikor, szinte bármit el lehet belőle készíteni. Előételt, levest, főételt, bármit. Itt van például ez a recept, ami sitty-sutty elkészül, és ami csodás kísérője lehet egy hideg rosé fröccsnek. Képzeljük el, hogy hátradőlünk a székben egy zajos nap után, kitöltjük a bort, spriccelünk rá egy kis szódát, a pohár bepárásodik, és a kicsapódó cseppek legurulnak a pohár oldalán. És akkor jön ez a ropogós, krémes gombacsoda, amibe amikor beleharapunk, a leveles tészta roppan a szánkban, majd a töltelék enyhén fűszeres, krémes íze szétolvad benne. Na, ekkor öblítjük le a a jéghideg fröccsel. Elképzelted? Akkor gondold azt, hogy elkészíted ezt a gombás falatkát. Csak úgy. A magad és/vagy a családod, barátaid örömére. Mert te is érezni akarod az ízét...
Hát akkor rajta!

[...] Bővebben!