Vörös lencse curry, csodálatosan finom, vegán fogás 20 perc alatt!

  • 2017.07.28.
  • 5

Szerelem első látásra igenis létezik! Ennek ékes példája e csodás vörös lencse curry. Amikor ugyanis szembe jött velem, azonnal és visszavonhatatlanul belezúgtam. Megláttam és rögtön tudtam, az élet nem lehet élet, amíg meg nem csinálom. Persze mint minden szerelemben, ebben is akadtak buktatók. Felhívtam ugyanis Édesem barátnőmet, hogy főzni támadt kedvem, úgyhogy jöjjön fel hozzám mostazonnal, mert neki valót csinálok, és akkor már együk meg közösen. Édesem azonban meglehetősen kegyetlen, módon az alábbiakat bírta mondani nekem:
-Ne csináld már! Napokkal ezelőtt megbeszéltük, hogy délután elmegyünk mozogni! Nem emlékszel? Inkább jógázzunk, mint együnk, nem gondolod?
Az ilyen beszólásokat pedig konkrétan gyűlölöm, mert azt NYILVÁN nem mondhatom neki, hogy lusta vagyok, mozogjon a franc, és, hogy a világon semmi kedvem jógázni, ellenben rohadtul szeretném ezt a curryt megenni. A szófán fetrengve, a TV-t bámulva, a lehető legkevesebbet mozogva. Még akkor sem, ha ez a szörnyű igazság.
…A nap végén elmentem edzésre természetesen, mert papírkutya vagyok. Evés helyett kénytelen voltam a jógamatracon múlatni az időt, a lefele néző kutya pózában, éhesen, szegény currymet pedig csak egy hét múlva tudtam megfőzni.
[...] Bővebben!