Mogyorókrémmel töltött csokis korongok

  • 2018.01.28.
  • 9

Állandó időhiánnyal küzdök az utóbbi időben, és közeledi a sulis farsang, amire mint minden évben, idén is vinni kell vmi süteményt. Mivel hét közepén lesz, olyanban gondolkodtam, amit villámgyorsan el tudok készíteni, akár munka után is, de emellett persze az sem árt, ha mutatós, végtére is gyerekeknek készül.Hozzávalók:1 cs piskóta tallér ( Lidlben kapható)Mogyorókrém1 tábla csokoládéKevés olajDíszítéshez dekorcukorElkészítése:Egy piskótakorongot átszúrunk fogpiszkálóval úgy, hogy alul kilógjon kb 1 cm-re. Egy másik piskótakorong alját megkenjük mogyorókrémmel, majd hozzátűzzük a fogpiszkálóhoz. Az összeset elkészítjük, majd olvasztunk csokit, kevés olajjal, megmártogatjuk benne a korongokat. Sütőpapírra sorakoztatjuk őket, tetejét leszórjuk dekor cukorral.
Fogyasztás előtt várjuk pár órát, hogy megpuhuljon a piskóta, de az se baj, ha előző este készítjük el.Tipp: mogyorókrém helyett tölthetjük lekvárral, vagy akár banán szeletekkel is.

Címkék

Sütés Nélkül