MEXIKÓI REGGELI CSOKOLÁDÉITAL

  • 2018.05.01.
  • 1

Hozzávalók 2 személyre, 2,5 dl-es csészével mérve:1 banán1/2 csésze apró szemű zabpehely1 evőkanál cukrozatlan kakaópor1 teáskanál őrölt fahéj1–2 teáskanál kókuszvirágcukor1 csésze kókusztejszín1/3 csésze kókuszvízA fogyasztás előtti este előkészítettem a hozzávalókat: a banánt vékony karikákra vágtam, fagyasztóba tettem; a többi alapanyagot – a kókuszvíz kivételével – összekevertem, jól záródó dobozban hűtőbe tettem.Másnap reggel a zabpelyhes elegyet, a banánt és a kókuszvizet összeturmixoltam, ekkor ízlés szerint még lehet édesíteni.Azonnal tálaltam és fogyasztottuk.Kókusztermékek most is a Kókusz Világtól, fotóháttér pedig a Fotókelléktől. A receptet megtaláljátok a Kifőztük gasztromagazin 2018. februári számában is.