GESZTENYEPÜRÉ CSOKOLÁDÉVAL, ÁFONYADZSEMMEL

  • 2018.01.01.
  • 1

Hozzávalók 8 pohárhoz:50 dkg fagyasztott gesztenyemassza5 dl tejszín10 dkg étcsokoládé1 kis üveg áfonyadzsem1 evőkanál vaníliás cukor1 csomag (10 g) habfixálóa díszítéshez:csokoládéreszelékA gesztenyemasszát hagytam felengedni, majd burgonyanyomón áttörtem, és a poharakba adagoltam.1 dl tejszínt felforraltam, beletördeltem és felolvasztottam benne a csokoládét, a gesztenyére kanalaztam.Elosztottam a poharakban a dzsemet.A maradék tejszínt a vaníliás cukorral és a habfixálóval kemény habbá vertem, csillagcsöves habzsákból a dzsemre halmoztam, végül csokoládéreszelékkel díszítettem.Forrás: Kifőztük