FINN PALACSINTA - MÁLNÁS-CSOKOLÁDÉS

  • 2017.09.10.
  • 2

Hozzávalók 26 x 35 cm-es tepsihez:4 tojás2 evőkanál cukor1 csipet só1 dl olaj40 dkg liszt1 l tejkb. 60 dkg málna6-7 dkg étcsokoládécseppa tálaláshoz:porcukornéhány szem málnacitromfűlevélA tojást a cukorral és a sóval – kézi mixerrel – kihabosítottam, beledolgoztam az olajat is.Habverőre váltva csomómentesre kevertem a liszttel és a tejjel.A sütőpapírral bélelt tepsibe öntöttem, rászórtam a megtisztított málnát és a csokoládét.Előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 35 perc alatt készre sütöttem.Miután kihűlt, tetszőleges szeletekre vágva, porcukorral gazdagon meghintve, málnával és citromfűlevéllel díszítve tálaltam.