Sárgarépás-sajtkrémes-csírás szendvics

  • 2017.08.17.
  • 1

Hozzávalók:a sajtkrémhez:25 dkg mascarpone15 dkg natúr, szemcsés friss sajt1 gerezd fokhagymasó1 csipet őrölt fehér bors1 csipet őrölt pirospaprika1 kávéskanál aprított petrezselyemzöld1 kávéskanál aprított kapor1 kávéskanál aprított bazsalikomtovábbá:magvas bagettmajonézsárgarépa1/2 doboz (25 g) brokkolicsíraA fokhagymát és a sárgarépát megtisztítottam, utóbbit nagy lyukú reszelőn lereszeltem.A mascarponét és a sajtot a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel ízesítve alaposan összekevertem.A bagettet lapjában kettévágtam.Megkentem kevés majonézzel, répát halmoztam rá.A sajtkrémet sima csövű habzsákból a zöldségre adagoltam, végül meghintettem csírával, és azonnal tálaltam.Brokkolicsíra a Biohálótól, a receptet pedig megtaláljátok a Kifőztük gasztromagazin márciusi számában.