Kapucíner kehely

  • 2017.07.08.
  • 8

Hozzávalók 2 személyre:2 dl habtejszín1-2 teáskanál porcukor1 kávéskanál azonnal oldódó kávépor2 adag frissen főtt kávé2 kupica konyaka tálaláshoz:csokoládéreszelékfehér színű, kávébab alakú formacukorA tejszínt kemény habbá vertem, a végefelé hozzáadtam a porcukrot és a kávéport.Csillagcsöves habzsákba töltöttem.Magas poharakba adagoltam a hab felét, kanál hátán óvatosan belecsorgattam a kávét és a konyakot.A maradék habot a tetejükre halmoztam, meghintettem csokoládéreszelékkel.Formacukorral azonnal tálaltam.A kávébab (és persze sok más) alakú formacukrot a Candyfour forgalmazza. A receptet megtaláljátok a Kifőztük gasztromagazin májusi számában is.