Kókuszos joghurtkrém

  • 2017.04.29.
  • 2

Hozzávalók 6-8 személyre:2 kis pohár (2 x 180 g) görög joghurt5 dkg porcukor8 dl Del Coco kókusztejszín10 dkg kókuszreszelék2 csomag (2 x 20 g) zselatinfixa tálaláshoz:kókuszcsipszbabapiskótaA joghurtot kézi habverővel alaposan elkevertem a porcukorral, a kókuszreszelékkel és 4 dl kókusztejszínnel.A maradék kókusztejszínt lágy habbá vertem, közben hozzáadtam a zselatinfixet.Óvatos mozdulatokkal a joghurtba forgattam.A krémet sima csövű habzsákból poharakba adagoltam, néhány órára hűtőbe tettem.Végül kókuszcsipsszel meghintve, babapiskótával kínáltam.A receptet megtaláljátok a Kifőztük gasztromagazin áprilisi számában, kókusztejszínt a KókuszVilágnál tudtok beszerezni.