Főtt tojásos, sajtos csiga

  • 2017.02.12.
  • 0

Hozzávalók kb. 25 darabhoz:1 csomag (27 dkg) készre nyújtott leveles tésztaa töltelékhez:10 dkg tömlős sajt4 tojás1 csipet só1 evőkanál liszt5 dkg reszelt sajt (füstölt és trappista vegyesen)1 tojást enyhén felvertem, a többit keményre főztem, megpucoltam, nagy lyukú reszelőn lereszeltem.A töltelék hozzávalóit alaposan elkevertem.A tésztát kitekertem, egyenletesen megkentem a tojásos-sajtos keverékkel, és a hosszabbik oldala mentén szorosan felcsavartam.1-1,5 cm-es szeletekre vágtam, mindet sütőpapírral bélelt tepsire sorakoztattam.Előmelegített, 180 fokos sütőben kb. 20 perc alatt készre sütöttem.A receptet megtaláljátok a Kifőztük gasztromagazin januári számában is.