Jeges tea málnával

  • 2016.06.22.
  • 3

Hozzávalók 4-5 pohárhoz:1 filter tea1 l víz1 citrom10 evőkanál málnaszörpa tálaláshoz:menta- vagy citromfűlevelekkb. 10 dkg málna10-12 jégkockaszínes kandiscukorpálcaA vizet felforraltam, pár percig áztattam benne a filtert, majd a teát hagytam kihűlni.Ízesítettem a citrom kifacsart levével meg a szörppel, és hűtőbe tettem.Tálaláskor a poharakba jégkockát és néhány mentalevelet tettem, felöntöttem a hideg teával, és egypár málnaszemet dobtam bele.Kandiscukorpálca kíséretében azonnal kínáltam.A recept megjelent a Kifőztük gasztromagazin júniusi számában. Kandiscukorpálcát a Candyfournál, hátteret a Fotókelléknél tudtok beszerezni.