NN Ultrabalaton

  • 2016.05.24.
  • 0



A Balaton körül, május 28-29.
1 kör, 220 kilométer, 36 óra és páratlan balatoni panoráma – ez a világ legszebb futóversenyei közé beválasztott NN Ultrabalaton.
Céges csapatépítőként, baráti társasággal, párban vagy egyedül: Közép-Európa leghosszabb futóversenye mindenhogy igazi kihívást jelent. Az idén tízéves jubileumát ünneplő tókerülő futás a korábbi évekhez hasonlóan most is Balatonaligáról indul és ide is érkezik vissza. Ilyen távok hallatán felmerül bennünk a kérdés, hogy megéri-e ekkora erőpróba, de a verseny népszerűsége évről évre nő: az idei nevezés során 2 hónap alatt beteltek a helyek. 
Az NN Ultrabalaton szépsége abban rejlik, hogy a versenyzők megtapasztalhatják a teljesítőképességük határait, és meg is haladhatják azokat. Ebben profi szervezőgárda áll segítségükre, akik 40 frissítőponton várják a futókat.
A csoportban indulók nagyjából 10-20 kilométerenként váltják egymást, de a legnagyobb kihívás az egyéni futókra vár. Számukra a szervezők idén egy különlegességgel is készülnek: aki szeretne, keresztülfuthat a Varga Pincészet pincesorán.
Nevezés: ultrabalton.hu