Nagyon Balaton app

  • 2016.05.24.
  • 9



Indul a MOL Nagyon Balaton app!
Nem találod a helyed a Balatonnál? Nyúlj be a zsebedbe, töltsd le a MOL Nagyon Balaton appot, és megtudod, merre indulj! Ha oda értél, csekkolj be, és nyerj!
Természetesen mindenkinek van kedvenc helye a Balatonnál. Rajongott étterme, strandja, büféje és fesztiválja, ahová csukott szemmel is eltalál és esküszik, hogy ott a legfinomabb a lángos, legjobb a pázsit és legbarátságosabb a közönség. De mi történik, ha egy másik balatoni településre sodor az élet, megéhezel a semmi közepén egy bringakör közben, vagy kipróbálnál valamit, ami távol esik a kitaposott ösvényektől? Ilyenkor jönnek az ismerősök tippjei, a guglizás, és a mobilon nézhetetlen éttermi honlapokkal való küszködés.
Vagy az ingyenesen letölthető MOL Nagyon Balaton applikáció.
A welovebalaton.hu adatbázisára épülő alkalmazás által ajánlott helyekkel biztos, hogy nem nyúlsz mellé, az app pedig azt is megmondja, hova érdemes menni a közeledben, legyen az valamelyik MOL Nagyon Balaton-fesztivál, egy jó büfé, vagy egy stílusos vendégház.
Ha pedig odaértél, és még elégedett is vagy a hellyel, akkor ne felejts el becsekkolni és megosztani! Így az ismerősök is biztosan tudni fogják, hova érdemes betérni, ha legközelebb arra járnak. Vagy legalábbis melyik appot kell letölteni, ha biztosra akarnak menni a kiszemelt programokkal.
Letölteni és használni pedig nem csak az élmények miatt érdemes: a használók értékes ajándékokat is elcsíphetnek.