Ismerjük meg egymást :-)

  • 2014.01.29.
  • 9

Majdnem 5 hónapos blogszünet után azt hiszem nem is jöhetett volna jobbkor Csibe felkérése erre a játékra! Már egy ideje tervezgettem a folytatást, most viszont úgy érzem, hogy ennél jobb alkalom nincs is, köszi Csibe! ;-)7 dolog, amit eddig talán nem tudtatok rólam:1. Tavaszra várjuk második babánk érkezését. (a hosszú kihagyás a blogon is ezzel függött össze... :-)2. Szívesen megtanulnék törökül, mert nagyon tetszik ez a nyelv.3. Szeretek rendszerezni és már-már betegesen imádom a színkódolást... :-D4. Szeretem a foglalkozásomat és szívesen megyek majd vissza dolgozni, mégis, ha most kéne választanom, egészen más pályát választanék.
5. Érdekel a történelem, leginkább az ókori Róma története.6. A reggeli tejeskávém nélkül nem indul jól a napom.7. és végül egy olyan dolog, amit én is csak néhány hónapja tudtam meg magamról: kiderült, hogy félek az egerektől.Kicsit csapongóra sikerült ez a 7 dolog, de ezek jutottak először eszembe. :-)Benneteket szeretnélek meghívni, ha van kedvetek játszani és nem kaptátok meg éppen mástól is a felkérést :-)1. teller-cake2. BioBrigi3. Csokis Málna4. Tűpárna és Habverő5. Méz és Olíva6. Kincsesbarlang7. KrinszÉs a szabályok:1. Linkeld be azt a bloggert a blogodba, aki felkért.2. Ossz meg magadról hét különleges/hétköznapi dolgot.3.
Kérj fel további
7 embert ugyanerre, nevezd meg és linkeld be őket a blogodba.4. Egy hozzászólásban értesítsd őket a blogjukon, hogy kiválasztottad őket.