Sült alma

  • 2012.12.17.
  • 5

Ha esetleg megcsömörlenétek a karácsonyi édesség dömpingben, vagy szimplán csak valami egészséges uzsonnát adnátok a gyerekeknek, akkor olá: sült alma. Jelzem, a pici babák is ilyen formában szeretik leginkább az almát, a szokásos savanykás reszelt almapüré helyett (de nekik a töltelékből ne adjuk 1 éves kor alatt). :) Hozzávalók:almaalmánként egy keksz
















2 teáskanál méz
















3 szem dióbél(alufólia)Az almákat megmossuk, és kivágjuk a magházukat felülről úgy, hogy egy üreg keletkezzen. A lyukacskába beletördeljük a kekszet és a dióbeleket, és rájuk csurgatjuk a mézet. Egy alufóliába becsomagoljuk, és előmelegített sütőben 180 fokon fél óráig sütjük. Az alma sülve isteni finom édes!