Ennyi :)

  • 2016.04.29.
  • 6

Egy ideig úgy gondoltam, hogy ezen a tegnapi születésnapomon azt kérem ajándékba, hogy a Tájházban tölthessünk mondjuk 2 napot.Aztán ez a vágy elmúlt.Viszont egy ideje szeretnék úgy sütni kenyeret, hogy frissen kapják meg akik kérik.
Ja igen, aug. 20-án így van, de most nem a falubeliekre gondolok.Ezért gondoltam, hogy sütök kalácsokat és meghívok mindenkit. Sütöttem is, páran el is jöttek. Köszönöm nekik.Hatvan év sok. Kimondani is.
Rágondolni is. A barátaink között sokan ennyi évesek már nem lesznek. Tehát örülök, hogy én igen.Panaszra nincs okom, ha egy hevenyészett leltárt csinálok elégedett lehetek.Idén leszünk 38 éves házasok, és igen, jól el vagyunk egymással.Szoktunk vitatkozni, de veszekedni nem.
Felneveltük a gyerekeinket, jó kapcsolatban vagyunk velük, olyanok, amilyennek szerettük volna, hogy legyenek. Örülünk az unokáknak. élvezzük a velük töltött időt.Van annyink, amennyi kell. Vannak barátaink, sokan.Ma délután kenyeret sütöttem, égett a tűz a kemencében, sütött a nap, zöld a fű, a rigók ordítozva röpködtek, galambok burukkoltak
- olyan jó békés délután volt.Kell több ?És tegnap telefonált a Margó, a mézes.
Mondom ma van a szülinapom. Mennyi?? Na ne vicceljek ! Ő igen annyi, de hogy én is ??? nem hiszi :)A FB oldalon nem volt nyilvános, de ugye páran tudják, így kiderült.
Köszönöm a köszöntéseket, a virágokat.Jövőre úgyis eltitkolom :)