Cordon bleu brokkolis krumplipürével

  • 2017.09.12.
  • 5

Ezt az ételt az erdei házikónknál fogyasztottuk egyik alkalommal, amikor kint voltunk. Nagyon szeretünk ott lenni, idén nyáron több napot is az erdőn töltöttünk, ahol csend van, friss, oxigéndús levegő, és mi, magunk. Ott van idő mindenre, de főleg egymásra.A magam számára ezt az ételt diétásan késztettem, szénhidrátszegény lisztben paníroztam a húst, kókuszzsírban sütöttem, illetve köretként csak sajtos brokkolit fogyasztottam.Hozzávalók 4 személyre:
4 szelet sertéshús8 dkg sajt (sárga cheddar-t használtam)
4 szelet sonk2 tojás6 evőkanál zsemlemorzsa4 evőkanál liszt4 evőkanál őrölt dió6-8 evőkanál olaj4 evőkanál mustársó, őrölt borsA krumplipüréhez:
1 kg krumpli50 dkg brokkoli1,5 dl tej2 evőkanál petrezselyemzöldsó, őrölt borscsipetnyi őrölt szerecsendió