Paleó banános muffin

  • 2017.05.01.
  • 6

Akár reggelire is fogyaszthatjuk ezt a finom, laktató, és egészséges süteményt, egy csésze lanygos tej kíséretében. Nálunk inkább az édes reggelik mennek, így egy ilyen muffin tökéletes választás. Gyorsan össze lehet dobni, akér már előző este.Viszont könnyen magunkkal vihetjük tízóraira is, bárhová.Hozzávalók:20 dkg zabpehelyliszt15 dkg eritrit1 érett banán2 tojás1,5 dl mandulatej1 teáskanál fahéj1 teáskanál szódabikarbóna1 teáskanál vanília aromacsipetnyi sóElkészítése:
Egy tálban villlával összetörjük a banánt, majd alaposan összekavarjuk tojással, mandulatejjel, cukorral, és vaníliával. Ezután hozzáadjuk a szódabikarbónával, fahéjjal, meg sóval elkevert lisztet, és a masszához dolgozzuk.
Papírkapszlival kibélelt muffin formába öntjük úgy, hogy minden formát csak háromnegeyedig töltünk fel.
Légkeveréses sütőben, 160 fokon, 30 percig sütjük.