Pisztrángos tavaszi saláta

  • 2017.03.09.
  • 9

Hozzávalók2 személyre:
2 konyhakész pisztráng6 hónapos retek4-4 sárga és piros koktélparadicsom2 összmarék jégsalta és madársaláta1 kisebb lilahagyma2 evőkanál parmezán sajt2 evőkanál kókuszzsír2 evőkanál olívaolajkevés balzsamecetpetrezselyemzöldsó, őrölt borsElkészítése:
Megmossuk a pisztrángot, konyhai papírtörlővel szárazra itatjuk, majd mindkét oldalát besózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben, kókuszzsíron pirosra sütjük.
A zöldségeket megmossuk. A retket és a hagymát szeletekre, a paradicsomot pedig cikkekre vágjuk.
A halat kicsontozzuk, és tetszőleges darabokra tépkedjük.
Egy tálban összeforgatjuk a zöldségeket olívaolajjal, balzsamecettel, sóval és borssal, a tetejére pedig pisztrángot és parmezán sajtot helyezünk.

Címkék

Saláta