Díjeső

  • 2013.04.26.
  • 5

Nem rég Martinelli
"hiányolta" a blogos díjakat. Egy időben valóban egyik a másik után keringett, aztán elmaradtak. Mindenkinek megvan róluk a véleménye, ki szeret kapni, ki nem. Ki nagyon hálás érte, ki nem is reagál rá. Mi tagadás, egyes díjak elég sok macerával jártak, de én úgy voltam vele, ha már megtiszteltek azzal, hogy érdemesnek találtak rá, hát továbbadtam. Azaz eleget tettem a "szabályoknak". Ezúttal is így teszek!Ennek a legújabb díjnak az érkezése jót is tett nekem, mert tőlem szokatlanul hosszú szünetet tartottam. Nem volt kedvem, időm, nem forogtak a fejemben a szokásos megírni szándékozott gondolatok. Mára kaptam egy nap szabadságot, s bízom benne, ez a hétvége elég lesz feltölteni a lemerült energiaraktáramat:-)Egyszerre négy, nagyon kedves bloggerinától is megkaptam ezt a díjat:
Flórától, a Szemem Tükrében blog írójától, aki kifogyhatatlan ötletekből, szépségekből; aztán
Ovi Varázs
is gondolt rám, akitől rengeteg hasznos ötletet lestem már el;
Hankka
is meglepett a tavaszias hangulatú díjjal, aki finomságait gyönyörűen tálalja s fotózza; s végül
Zsanától, az Egy tollkóros naplója blog írójától, aki annyira élvezhetően ír mindennapjairól, hogy mikor ellátogatok hozzá, muszáj végigolvasnom az újabb és újabb "kalandjait". Köszönöm szépen Mindegyikőtöknek, örülök, hogy rám gondoltatok!Íme a nagy csokor virágot cipelő hölgyike:















A díjjal járó szabályok pedig a következők:1. Megemlítjük, hogy kitől kaptuk a díjat.2. Felsorolunk 4 bloggert, akinél 200-nál kevesebb a feliratkozott rendszeres olvasók száma.3. Egy-egy kommentet hagyunk a kiválasztott 4 blogon a díjazásról.Az első szabálynak leget is tettem. Most jön a nehezebb feladat. Hogy ki kapja elsőként, már elsőre elhatároztam, remélem, azért örülni fog:-)MartinelliKatalinVicuskaKatiFogadjátok olyan szeretettel, amilyennel kaptam és én is továbbadom!