Kolbászkrémes lepény

  • 2017.06.13.
  • 3

Gyors délutáni harapnivaló pár hozzávalóból. Puha kolbásszal készítsük, mert különben nehéz lesz turmixolni. Reszelt sajttal és fűszerekkel bátran lehet gazdagítani.Hozzávalók 2 személyre:150 g leveles tészta100 g kolbász
2 evőkanál tejföl2 evőkanál kukorica
1 szál újhagymaElkészítés:A fagyasztott leveles tésztát felengedjük. Robotgépben összeturmixoljuk a kolbászt és a tejfölt. Pár percig turmixoljuk. Előkészítjük a többi hozzávalót is.A leveles tésztát téglalap alakúra nyújtjuk, megkenjük a kolbászkrémmel, és tetszés szerinti mennyiségben rárakjuk a kukoricát és a felkarikázott újhagymát. A széleit visszahajtjuk.
Előmelegített 180-200 C fokos sütőben 15-18 percig sütjük.