Almás zöldségfasírt
- 2017.06.13.
- 7
Maradék zöldségek felhasználásával készült könnyed vacsora. Tálalhatjuk rizzsel, salátával egyaránt. A lereszelt cukkinit jól nyomkodjuk ki, hogy ne legyen vizes.Hozzávalók 12 db-hoz:100 g reszelt cukkini
150 g reszelt édes burgonya
100 g alma
50 g reszelt parmezán
2 db tojás
100 g zabpehely
1 csipet só
1 kiskanál fokhagymaporkukoricadara
a forgatáshozElkészítés:Egy robotgépben összekeverjük a hozzávalókat, (zabpehely kivételével) és masszává dolgozzuk. Majd hozzáadjuk a zabpelyhet is.
Lapos korongokat formálunk a masszából és kukoricadarába forgatjuk. 180-200 C fokos előmelegített sütőben kb. 20 percig sütjük.
Tzatzikivel tálaljuk.
A szerzőről
GasztroVagáns