Szalámis "szendvics" leveles tésztából

  • 2016.10.14.
  • 8

Maradék leveles tésztám volt, amit nem akartam kidobni, de egy teljes fogáshoz viszont már kevés lett volna. Szétnéztem a hűtőben mit tehetnék rá, és egészen ízletes "szendvics" született végül. Vendégvárónak, sörkorcsolyának is tökéletes.Hozzávalók 10 db-hoz:20 dkg leveles tészta1 db tojássárgája10 szelet szalámi10 szelet sajt10 szelet paradicsomElkészítés:Szobahőmérsékleten felengedjük a leveles tésztát. Téglalap alakúra vágjuk, mindegyiket megkenjük a tojássárgájával. Ráfektetjük a szalámit, a sajtot és végül a paradicsomot.
Előmelegített 190 C fokos sütőben 10-15 percig aranybarnára sütjük. Friss salátával tálaljuk.