Tőkehal rizstésztával

  • 2013.02.01.
  • 4

A hozzávalók listája bár hosszúnak tűnhet, gyors és könnyű ebéd vagy vacsora a végeredmény.15 percre meleg vízbe áztattam a tésztát, közben megpucoltam és feldaraboltam a zöldségeket. Olajon megfuttattam a hagymát, a répát, felöntöttem vízzel, majd belezúdítottam a zöldborsót és a többi hozzávalót. Amikor felforrt, beletettem a tésztát és a brokkolit. Pár perc alatt kész, nem kell túl puhára főzni. A spenót csak akkor szórtam bele, amikor levettem a
tűzről.Közben grillserpenyőben pár perc alatt mindkét oldalán megsütöttem a darabokra vágott, és besózott tőkehalat, a vajat és az áttört fokhagymát is hozzáadtam, amiko megfordítottam.Tálalásnál a tészta tetejére helyeztem egy-egy halszeletet, és megszórtam snidlinggel.Gluténmentes szójaszószt használtam, a rizstészta pedig rizslisztből készül, így ez a fogás gluténmentes.két szelet tőkehal3 gerezd fokhagyma olajvajsómetélt szélességű rizstészta1 fej vöröshagyma fél fej brokkoli1 sárgarépa2 marék zöldborsó2 marék bébispenótolivaolajszójaszószhalszószédes chiliszószsóborschilipehely barna nádukor
















































































Címkék

Hal Gluténfree