Büszkeségeim ❤

  • 2018.04.16.
  • 3

Mostanában nem hoztam új recepteket, mert egyrészt élvezzük a jó időt... Két hete végre igazi tavasz van (sőt, néha már szinte nyárias az idő), ezáltal a másfél éves kisfiammal majdnem egész nap a szabadban vagyok. Hosszú volt a bezárt téli időszak, annyira jól esik most állandóan kint lenni. Ráadásul a jó idő beköszöntével a kertészkedés, virágültetés, udvarrendezés, terasztakarítás is bejött a napi teendők mellé. Esténként pedig vacsora után sétálunk egy nagyot a két kisfiammal és férjemmel - ezt minden este kötelező programmá tettük. Séta közben hallgatjuk a fákról fákra repkedő fekete rigók énekét és a Tisza-partról beszűrődő békakuruttyolást. Imádjuk!
Másrészt amiatt sem volt idő új receptekre, mert a 8 éves szőke hercegemmel 2 versenyre készültem. Illetve Ő készült, én csak gyakoroltam vele itthon esténként suli után és hétvégeken. Milán az iskolában dráma szakra jár és most szombaton volt a XVII. Weöres Sándor gyermekszínjátszó megyei verseny a Kisvárdai Várszínházban 10-16 óráig, tehát szombaton egész nap Kisvárdán voltunk. Milánék az "Ihók és Mihók" című kis mulatságos színdarabot adták elő. Nagyon ügyesek voltak, nagyon tetszett a műsoruk. Ezen a megyei fordulón a 3. helyezést érték el. De egyelőre még nem tudjuk, hogy ez a 3. hely mire elég, ha tovább jutnak, akkor néhány hét múlva irány Budapest az országos verseny! Szerintem nagy esélyük van erre, mert nagyon jók voltak!
Vasárnap pedig egész nap vásárolni voltunk Nyíregyházán. Olyan gyorsan nő mind a két gyerek, minden ruhájukat és cipőjüket kinőtték. Mivel szombaton egész nap Kisvárdán voltunk a színházi előadás miatt, így a vásárlást muszáj volt vasárnapra halasztani. Tehát mostanában ilyen jövés-menéssel telnek a hétvégék. Sajnos nemhogy sütni, de még főzni sincs idő, mert nem vagyunk itthon egész hétvégén.Készítettem néhány egyszerű fotót a szombati napról - nem sokat és nem szépeket, mert nem akartam fotózással tölteni az időt, de az emlék miatt a fotóalbumba kell 1-2 fotó. Az iskola dráma tagozatos tanulói (1-5. osztályos gyerekek) és a dráma szakos tanárnéni
(az idei tanévben indult először ilyen dráma tagozat, tehát még elég friss a csapat, 8 hónapja vannak együtt)A fotót színpadra lépés előtt készítettem - itt még kicsit izgultak A szőke hercegem
❤...és egy fotó rólam és kisfiamról, mely szintén Kisvárdán készült séta közben a városban a színházi előadás után.
Hazaérkezés után nagyon fáradtan és álmosan mindannyian.Mivel én hajnal 4-kor ébredtem, délutánra már a szememet is alig bírtam nyitva tartani az egész napos "csavargás" után. :)