Pizzás csiga

  • 2018.03.05.
  • 3

A tésztája egy puha, könnyű pizzatészta (bár én most tejjel dagasztottam be, de nyugodtan lehet vízzel is), viszont a szószra érdemes egy pillantást vetni - vagy akár kettőt is -, mert nagyon finomra sikerült. Nem beszélve a tölteléknek szánt kolbászról és sonkáról, mely az olvadozó füstölt sajtos réteg alatt megbújik. Most készítettem először ilyen paradicsom szószos pizzás csigát és odáig voltunk érte, nagyon ízlett!! (Régebben sütöttem már pizzás csigát, de az tejfölös alappal készült.) Hétvégén nálunk volt Milán egyik barátja/osztálytársa - elsősorban nekik sütöttem, hogy az egész napos játszás közben legyen egy kis sós nassolni való is a kekszek, banán és narancs mellett. Ugyanis sejtettem, hogy levest és ilyesmiket nem fognak kérni, ha belemerülnek a különböző játékokba. A pizzás csigát viszont jóízűen falatozták. Persze mi is megkóstoltuk (én rögtön kettőt is