Krémsajtos göngyölt csirkemell

  • 2018.03.02.
  • 2

Gyorsan, egyszerűen elkészíthető nagyon-nagyon finom ebéd- vagy vacsora ötletet hoztam. Biztos vannak hasonló receptek itt-ott, de ez most saját recept, illetve valamelyik nap "ripp-ropp" állítottam össze magamnak ebédre azokból, amiket a hűtőben találtam. (...és Anyukáméknak is vittem kis kóstolót, nagyon ízlett Nekik!) Imádom az ilyen kevés mosatlannal járó, gyorsan elkészülő, finom ételeket! Rohanós hétköznap vacsorára, hétvégén ebédre, sőt, még egy ünnepi asztalra is tökéletes.Hozzávalók:kb. 3-4 főre2 egész csirkemell filé10 dkg krémsajt10 dkg sárga vagy fehér cheddar sajt(lehet gouda vagy edami sajt is)1 zöld kaliforniai paprikasó ízlés szerintőrölt fekete bors ízlés szerintpici fűszersó (ami csirkehúshoz is való: pl. magyaros fűszersó)Tipp: Bolti fűszersót is használhatunk, de én magamnak állítottam össze: őrölt paprika, só, szárított zöldfűszerek összekeverésével (pl.: petrezselyem, tárkony...). A lényeg, hogy őrölt piros paprikát tartalmazzon a keverék, mert ez fog szép színt adni a húsnak kívülről.A pöttyös kézműves kerámiák megvásárolhatók a Pöttyös Otthon webáruházban az alábbi linkre kattintva:www.pottyosotthon.hu