Te jó ég!! Ennyi éves vagyok...?

  • 2015.11.24.
  • 3

Vasárnap volt a születésnapom... Tulajdonképpen fel sem fogom, hogy ennyi éves vagyok, mert abszolút nem érzem magam ennyinek - csak úgy kb. 25 évesnek. :)

...és aki nem ismer közelebbről, de esetleg a koromra terelődik a szó, általában pont ennyinek saccol (25-28 körülinek) a mai napig is - ez klassz dolog és jó érzés.
Igazából soha nem ünneplem a saját születésnapomat, mert nem szoktam a korommal foglalkozni. ...és nagyon nem szeretek a középpontban lenni (még ezen a napon sem) - a családom ezt jól tudja. Most mégis készítek róla egy bejegyzést, mert egyrészt jó kis kerek szám, másrészt annyira meghatóan kaptam az ajándékaimat vasárnap - szeretném, ha a fotók alapján még jobban megmaradnának az emlékeimben... Még aznap gyorsan készítettem róluk néhány fotót, hogy amikor sok-sok év múlva rájuk nézek, megrohamozzanak az emlékek. Imádok nosztalgiázni arról, ami szép, ami megható, ami aranyos, ami mulatságos, ami bájos, ami kedves számomra. Ezeket a fotókat is jó lesz később nézegetni... :)A szép rózsacsokrot és csokoládé tortát a kisfiamtól és férjemtől kaptam...Vasárnap reggel olyan aranyosan szervezkedtek, hogy adják átés ki melyiket adja. :)Mosolyogtam a virág levelén található piros gyöngyökből kirakott szívecskén - annyira aranyos!

♥A torták között számomra mindig a csokoládé torta az első számú kedvenc!Ezt a férjem nagyon jól tudja. :)
Ezt a néhány szál kellemes illatú rózsabimbót pedig Anyukáméktól kaptam,a kertben szedték még - ma reggelre már lefagytak volna szegénykék, olyan hideg lett.Most viszont itt illatoznak az étkezőasztalomon.

♥Valamint a kedvenc ételeimmel vártak minket vasárnap ebédre.A születésnapomra kinyíltak a karácsonyi kaktuszaim is - ciklámen és fehér színűek,melyeket még a tesómtól kaptam sok-sok évvel ezelőtt a szülinapomra.Most már különösen vigyázok rájuk, mert Ő már nincs velünk,de vasárnap reggelre virágba borultak, mintha ezzel akarna felköszönteni odafentről......azért ez a születésnap nagyon szép volt!