A magányos lovas, JÁTÉK!

  • 2013.07.02.
  • 1

Én most elutazok River Cottage-ba, de addig is egy játék, 3x2 db mozijegy nyereményért. Csak annyit mondok, Johnny Depp. A facebookra írjátok meg, hogy melyik a kedvenc Depp filmetek. Vetítés: júl 10. 19:00 Aréna.
Hajrá!
WALT DISNEY STUDIOS, JERRY BRUCKHEIMER FILMS
Szereplők: Johnny Depp, Armie Hammer, Helena Bonham Carter, William Fichtner, Tom Wilkinson, Barry Pepper, James Badge Dale és James Frain
Rendező: Gore Verbinski
Írta: Ted Elliott, Justin Haythe, Terry Rossio
Fényképezte: Bojan Bazelli
Johnny Depp és Armie Hammer főszereplésével készül a Walt Disney Studios és a Jerry Bruckenheimer Films közös produkciója. A klasszikus mese izgalmas újragondolásának rendezője Gore Verbinski, a producer Jerry Bruckheimer. A The Lone Ranger egy izgalmas akcióval és sok humorral fűszerezett kalandfilm, melyben a hírhedt maszkos hőst friss, mai szemlélettel keltik életre az alkotók. Tonto, az amerikai bennszülött harcos (Johnny Depp) számba veszi a korábban elmondatlan történeteket, amelyek a törvény emberét, John Reidet (Armie Hammer) az igazság jelképévé tették, miközben a nézők, mintha nagy meglepetések és humoros zsörtőlődések elszabadult vonatán ülnének, szemtanúi lehetnek annak, ahogy a két valószínűtlen  hős megtanul együtt dolgozni a kapzsiság és a korrupció elleni küzdelmük során. 
A The Lone Ranger Gore Verbinski és Johnny Depp ötödik közös produkciója. A Karib-tenger kalózai-trilógia mellett Depp kölcsönözte a címszereplő hangját Verbinski Oscar-díjjal jutalmazott animációs filmjében, a Rango-ban.
A film hatalmas költségvetésből készül, jelenleg 215 millió dollárra tehető a büdzséje, így a 2013-as év egyik legnagyobb mozis durranását várják tőle.
A filmet Coloradóban, Új-Mexikóban és Texasban forgatják le.
A női főszerepre Jessica Chastain (A segítség, Az adósság, Az élet fája) és Abbie Cornish (Csúcshatás, Álomháború) is esélyesek voltak, ám végül a náluk kevésbé ismert és eddig csak tévésorozatokban feltűnő Ruth Wilson lett a befutó.
A szereplőgárda összesen hét Oscar-jelöléssel büszkélkedhet (Johnny Depp: 3, Helena Bonham Carter: 2, Tom Wilkinson: 2).
A magányos lovas figurája először egy 1933-as rádiójátékban tűnt fel, majd a nagy sikerre való tekintettel egy szintén sikeres tévésorozatot is forgattak belőle, amely 1949 és 1957 között futott. Azóta képregény és mozifilm műfajában is többször feldolgozták már.
Magyarországon forgalmazza a Fórum Hungary Kft.