A leggyakoribb tízóraim

  • 2016.07.25.
  • 0

Ezt a tízórait szoktam a leggyakrabban munkába készíteni. Joghurt általában lapul a hűtőben, ahogy valamilyen gyümölcs is. De ha utóbbi még sincs kéznél, helyettesítsük egy kis kókuszreszelékkel és máris kész a kókuszos-zabpelyhes joghurt (pontos "recept" itt)Epres-zabpelyhes joghurtHozzávalók 1 személyre- 1 csapott evőkanál zabpehely- 1 csapott evőkanál zabkorpa- 1 dl natúr joghurt- 5 dkg eper- 1 kávéskanál nyírfaporcukorA joghurtot elkeverjük a mézzel vagy a nyírfacukorral, majd üvegtálakba vagy poharakba rétegezzük a zabpelyhet, a zabkorpát, a joghurtot és a felaprított epret.Tipp: befőttesüvegben könnyen szállítható.CH tartalom: 22 g CH (ebből 9 g gyors CH)Kalóriatartalom: 158 kcal/fő