Kapros- zelleres tekercs

  • 2014.04.24.
  • 7

A kapor azok közé a zöldfűszerek közé tartozik, melyeket vagy szeret valaki, vagy nem. Leginkább édes ételekben találkozunk vele, de bátran kipróbálhatjuk hússal is. A szintén aromás zellerrel társítva pedig igazán izgalmas ízélménnyel ajándékoz meg.Kapros- zelleres tekercsHozzávalók 4 személyre: 4 szelet kipotyolt sertéscomb, negyed zeller, 1 csokor kapor, só, bors.Elkészítése: A zellert meghámozzuk és lereszeljük, a kaprot apróra vágjuk és összekeverjük a zellerrel, majd enyhén megsózzuk. A kipotyolt hússzeleteket sóval, borssal bedörzsöljük, majd elosztjuk rajtuk a kapros zellert és feltekerjük. Alufóliába csomagoljuk, sütőlemezre helyezzük, majd forró sütőben 25-40 percig sütjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni, majd vékony karikákra vágva tálaljuk.