Rántottás szendvicskrém

  • 2013.09.02.
  • 6

Szendvicsre fel! akár ez is lehetne szeptember jelmondata. Tény és való, hogy az iskolakezdéssel közelebbi kapcsolatba kerülünk a szendvicsekkel is. Elvileg bármit kenyérre kenhetünk, amit szeretünk, csak pürésíteni kell.
Rántottás szendvicskrémHozzávalók 2 szendvicshez: 1 tojás, 25 dkg krémsajt, 4 szelet kenyérElkészítése: A tojást felverjük, majd a lehető legkevesebb zsiradék hozzáadásával, vagy akár teljesen anélkül megsütjük. Hagyjuk egy kicsit hűlni. A krémsajttal együtt késes aprítóba tesszük és alaposan összedaráljuk. Késes aprító hiányában villával összetörjük a rántottát és kikavarjuk a krémsajttal. Ha szükségét érezzük főszerezhetjük is, bár a krémsajt már eleve ízesítve kapható. A krémmel megkenjük a kenyérszeleteket és szendvicses dobozba rakjuk. Ha a csemeténk megeszi, friss zöldségeket is rakhatunk mellé.