Sültcsirke mézzel, gyömbérrel, ananásszal és chilivel

  • 2013.03.10.
  • 7

A méz, a szójaszósz, a gyömbér és a fokhagyma kombinációja régóta a kedvencem. Most egy kis ananászlével és chilivel bolondítottam meg az egészet, melytől -ahh - hihetetlenül pikáns lett! Dupla nyami-nyami díjas nálam!Hozzávalók 2 főre:2 egész csirkecomb2 evőkanál (nem édes) szójaszósz1 evőkanál méz1 teáskanál reszelt fokhagyma1 teáskanál reszelt gyömbér1 dl ananászléfriss csilipaprika karikák ízlés szerintA "mártás" hozzávalóit összekeverjük, majd a tűzálló tálba helyezett combokra öntjük. Lefedve, 180 fokos sütőben 50 percet sütöm, majd a tetőt levéve további 15-20 perc alatt ropogósra pirítom a bőrét. Tálaljuk rizzsel!