Parasztreggeli 2.

  • 2013.03.17.
  • 4





·







5 tojás

·







1 dl tejszín

·






1 fej vöröshagyma

·






kolbász, maradék sült hús

·






só, bors, morzsolt majoránna

·






petrezselyem




Nálunk a parasztreggeli amolyan mindent bele rántottát takar. Az alapanyagok mindig változnak a szerint, hogy éppen mi lapul meg a hűtőben. Most a maradék sült húst használtam fel, adtam hozzá néhány karika kolbászt is.


A tojásokat a tejszínnel felverjük. Ízlés szerint sózzuk borsozzuk. A vöröshagymát félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük és kevés olajon egy serpenyőben megdinszteljük. Hozzáadjuk a sült húst, kolbászt, jól átkeverjük, megszórjuk egy csipetnyi majoránnával, aprított petrezselyemzölddel, majd hozzáadjuk a tejszínnel felvert tojást és kevergetve készre sütjük.

Pirítóssal kínáltam.