Parasztreggeli 2.
- 2013.03.17.
- 4
·
5 tojás
·
1 dl tejszín
·
1 fej vöröshagyma
·
kolbász, maradék sült hús
·
só, bors, morzsolt majoránna
·
petrezselyem
Nálunk a parasztreggeli amolyan mindent bele rántottát takar. Az alapanyagok mindig változnak a szerint, hogy éppen mi lapul meg a hűtőben. Most a maradék sült húst használtam fel, adtam hozzá néhány karika kolbászt is.
A tojásokat a tejszínnel felverjük. Ízlés szerint sózzuk borsozzuk. A vöröshagymát félbevágjuk, majd vékonyan felszeleteljük és kevés olajon egy serpenyőben megdinszteljük. Hozzáadjuk a sült húst, kolbászt, jól átkeverjük, megszórjuk egy csipetnyi majoránnával, aprított petrezselyemzölddel, majd hozzáadjuk a tejszínnel felvert tojást és kevergetve készre sütjük.
Pirítóssal kínáltam.