Édesburgonyás földimandula granola (paleo)

  • 2016.05.31.
  • 4

Hozzávalók:50 dkg édesburgonya10 dkg Yungas durvára őrölt hántolt földimandula panír3 dkg Yungas hántolt földimandula gumó10 dkg kókuszreszelék10 dkg aszalt áfonya1 alma3 dkg folyékony kókuszolaj2 evőkanál méz2-3 teáskanál fahéjfél teáskanál sóAz édesburgonyát késes aprítóban apró darabokra dolgozzuk. Az almát pürésítjük. A granola valamennyi hozzávalóját összekeverjük. Sütőpapíros lemezen szétterítjük. 150 fokos sütőben 45-60 perc alatt kiszárítjuk úgy, hogy 10-15 percenként átforgatjuk a keveréket, így az alján lévő anyagok nem maradnak nedvesek, a tetején lévők pedig nem égnek meg.A facebookon is követhettek,
itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a
Követed
lehetőségre is rákattintatok.A Google+-on
itt tudtok csatlakozni hozzám.Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek:
https://www.facebook.com/groups/523183661193999/
A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!A fényképezéshez használt háttér innét van:
http://fotokellek.meska.hu/